Tjäreborg – äkkilähdöt

Tjäreborgilla on kokoajan yli 700 matkaa äkkilähtötarjouksena. Äkkilähtötarjouksista löytyy sekä matkajokeri-, pelkät lennot – ja lentohotellipaketteja. Eniten äkkilähtöjä on Bulgariaan, Egyptiin, Espanjaan, Kreikkaan, Kyprokseen, Tunisiaan ja Turkkiin.Tjäreborgilla lupaa, että valmismatka on sovitun mukainen. Matkajokerissa majoitus on edullisempi ja siis heikompi tasoinen kuin määritellyssä majoituksessa. Tjäreborg myy valmismatkojen lisäksi äkkilähtöinä myös yhdensuuntaisia matkoja ja pelkkiä lentoja.

Äkkilähtöön kuuluvat ne palvelut ja tarjoukset, joista on sovittu matkustajan ja matkanjärjestäjän kesken.

Tjäreborgilla asiakkaan pitää itse hoitaa viisumi matkakohteeseen.

Tarkista kaikki Tjäreborgin äkkilähdöt täältä.

Täältä muut viikon parhaimmat matkatarjoukset

Äkkilähdön maksaminen

Sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä varausmaksu maksetaan vaadittuna ajankohtana. Loppuosa maksusta maksetaan matkanjärjestäjän ilmoittama ajankohtana. Tämän jälkeen matkustaja saa matkaan liittyvät asiakirjat itselleen.

Äkkilähdön peruutus

Matkustaja voi peruuttaa matkan 28 päivää aikaisemmin ilman erityistä syytä maksamalla matkanjärjestelystä aiheutuneet toimistokulut Tjäreborgille. Mikäli matkan haluaa peruuttaa myöhemmin 28 päivää ennen mutta viimeistään 14 päivää ennen matkan alkua, pitää matkasta maksaa varausmaksu. Matkan peruuttaminen onnistuu vielä 14 tuntiakin myöhemmin mutta kuitenkin viimeistään 48 tuntia ennen matkan alkua. Tällöin matkan peruutus kustantaa 50 % matkan hinnasta. Jos matka perutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen matkan alkua, matkanjärjestäjällä on oikeus periä koko matkan hinta.

Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä. Tjäreborg on osa Thomas Cook Groupin –konsernia. Suomen Tjäreborgin vuosittainen matkustajamäärä on noin 195 000 matkustajaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.