Asunnonvälitys Espanjan Aurinkorannikolla

talotOn niin suomalaista, ranskalaista, espanjalaista kuin englantilaistakin myyntitykkiä. Kaikki varmasti alansa ammattilaisia. Yleisesti voin todeta, että saamani palvelu on kaikkialla kiinteistömaailmassa kansallisuuteen katsomatta ollut varsin ystävällistä ja kärsivällistä. Taksat luonnollisesti vaihtelevat, pitää vaan kierrellä ja kysellä paljonko kukin perii ns. välityspalkkiota.Jos asioit suomalaisen välittäjän kanssa, et tietenkään tarvitse erillistä tulkkia mukaasi. Asioiden hoito sujuu mutkattomasti ja olet aina selvillä missä mennään, kun palvelu tapahtuu kotikielellä. Ulkomaalaisten kiinteistönvälittäjien kanssa useimmiten pärjää englanninkielellä, jos espanjankieli ei vielä luonnistu. Helpointa ja fiksuinta on tietenkin vierasmaalaisten kanssa asioida tulkin välityksellä. Ei jää ainakaan mitään epäselväksi ja saa esitettyä mieltä askarruttavat asiat ytimekkäästi.

Tiedän aurinkorannikolla olevan myös espanjalaisia kiinteistönvälittäjiä, jotka osaavat puhua sujuvasti suomea! Eli välttämättä et tarvitse edes tulkkia mukaasi. Suosittelen kuitenkin varsinaiseen Escrituran tekotilaisuuteen, eli kaupantekotilaisuuteen notaarin edessä ottamaan mukaan tulkin, joka käy kanssasi sopimuksen läpi kohta kohdalta. Jos sopimuksessa sattuisi olemaan jotakin epäselvyyttä kaupantekohetkellä, tulkin avustuksella on helppo esittää asia eteenpäin. Varmassa vara parempi, niin kuin tavataan sanoa. Viime hetkelläkin vielä voi ja pitääkin ilmaista, jos mieltä on jäänyt vaivaamaan jokin pikku seikka.

Ei muuta kuin hyviä kauppoja tekemään!

UusiFuengirola.fi

UusiFuengirola.fi on Espanjan Aurinkorannikon ainoa suomeksi ilmestyvä lehti. UusiFuengirola.fi:ssä kerrotaan ajankohtaisista asioista, ilmiöistä ja tarjouksista Aurinkorannikon alueella. Lehden päätoimittajana toimii Antti Pekkarinen. Hiekkarannat julkaisee matkailijoita eniten kiinnostavat artikkelit sivustollaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.